Professionals in de bouw

Een nieuwbouw of renovatieproject is vrijwel ondenkbaar zonder zonnepanelen. Gebouwen moeten zuiniger, duurzamer en meer zelfvoorzienend worden. Met de aangescherpte energieprestatie coëfficiënt (epc) is de keuze voor zonnepanelen voor de hand liggend. Nieuwe energietechnieken gaan in de toekomst zorgen voor een reductie van het gasverbruik, echter het elektriciteitsverbruik zal stijgen.

Vanaf de eerste tekening denkt Zonlinq met u mee over de mogelijkheden. Door een brede marktkennis en een groot netwerk binnen de zonnepanelen branche worden oplossingen bedacht die naadloos aansluiten bij uw wensen en doelstellingen. Wij begeleiden u bij het aanvragen van de juiste offertes en bij de keuze van de beste installateur.

In een Programma van Eisen (PvE) worden de eisen en wensen geformuleerd. Dat zijn uitgebreide voorwaarden waardoor wij zeker weten dat de leverancier kwaliteit levert. Specifieke wensen en/of eisen van u worden hierin opgenomen.

Bekijk onze projecten
Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?
Neem dan contact met ons op via: T 077 2600 006

Werkwijze

Wat zeggen onze klanten

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Call Now Button