Zonnepanelen voor huiseigenaren

Met het grote aanbod is het niet makkelijk om uit te zoeken welke zonnepanelen het beste passen bij uw situatie. Gelukkig biedt Zonlinq uitkomst. Wij zijn de schakel tussen u en tientallen leveranciers van zonnepanelen. Wij geven u onafhankelijk advies omdat we zelf geen zonnepanelen verkopen.

Ons concept is eenvoudig en transparant. De verkopende partij bespaart tijd en geld omdat wij u adviseren, uw zonnepanelen-systeem ontwerpen en offertes aanvragen. Uit deze besparing betaalt de leverancier een vast bedrag aan Zonlinq.

Leveranciers én hun zonnepanelen moeten voldoen aan ons Programma van Eisen (PvE). Dat zijn uitgebreide voorwaarden waardoor wij zeker weten dat de leverancier kwaliteit levert. Specifieke wensen en/of eisen van u worden hierin opgenomen.

Wij geven het beste advies voor uw persoonlijke situatie en garanderen een kwalitatieve oplossing.

Bekijk onze projecten
Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?
Neem dan contact met ons op via: T 077 2600 006

Zonnepanelen zijn gratis

Zonnepanelen kopen kan ook zonder eigen geld. Er zit geen addertje onder het gras. De Provincie Limburg ondersteunt woningeigenaren en huurders die hun bestaande woning duurzamer willen maken met een lening. Deze lening heeft een aantrekkelijk rentetarief van 2% en is boetevrij aflosbaar. De rente en aflossing is lager dan de besparing op uw energierekening, u maakt dus meteen financieel rendement en verbruikt eigen opgewekte stroom.

Zonlinq rekent alles overzichtelijk voor u door, vraagt de lening voor u aan en vordert de btw voor u terug.

Werkwijze

Ons onafhankelijk advies is persoonlijk en vrijblijvend voor u. Zonlinq heeft ruim twaalf jaar ervaring in alle facetten van de zonnepanelen branche. U kunt er dus gerust op zijn dat wij weten wat we doen. Hoe wij dat doen? Ons stappenplan:

Wat zeggen onze klanten

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?
Neem dan contact met ons op via: T 077 2600 006
Call Now Button