Zonlinq voor bedrijven en verenigingen Ontzorgen

U wilt zonnepanelen, maar komt er niet aan toe? Zonlinq neemt het hele project voor u over. Van de eerste tekening, het aanvragen van subsidie, uitvragen van offertes tot het laten plaatsen van de zonnepanelen.

Zonlinq biedt inzicht in de mogelijkheden en zoekt een juiste partner voor de realisatie van de zonnestroom installatie. In een prognose op maat wordt rekening gehouden met de actuele subsidie mogelijkheden. Wij lichten de subsidie toe en verzorgen de aanvraag.

Al onze leveranciers én hun zonnepanelen moeten voldoen aan ons Programma van Eisen (PvE). Dat zijn uitgebreide voorwaarden waardoor wij zeker weten dat de leverancier kwaliteit levert. Specifieke wensen en/of eisen van de Opdrachtgever worden hierin opgenomen. Door ons netwerk en onze ervaring worden onze kosten ruimschoots terugverdiend.

Bekijk onze projecten
Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?
Neem dan contact met ons op via: T 077 2600 006

Werkwijze

Wat zeggen onze klanten

Subsidie SDE

Voor locaties met een grootverbruik aansluiting (groter dan 3x80A) is er een subsidieregeling voor zonnepanelen. Met deze Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE) stimuleert de overheid investeringen in grootschalige zonnepanelen installaties. Deze SDE heeft jaarlijks twee openstellingsrondes: voorjaar en najaar. Zonlinq rekent de mogelijkheden voor uw specifieke situatie door en verzorgt het volledige subsidietraject.

Subsidieregeling Energiebesparing en Duurzame energie Sportaccommodaties

Voor sportverenigingen en sportstichtingen is er een subsidie- regeling (EDS) voor zonnepanelen. Jaarlijks kan er een aanvraag worden ingediend. Tijdige en volledige inschrijving is vereist voor een toekenning. Zonlinq rekent de mogelijkheden voor uw specifieke situatie door en verzorgt het volledige subsidietraject.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?
Neem dan contact op met Dennis via: T 077 2600 006
Call Now Button