Reviews

Reviews

Venlo - Lucas Arends

“Zeer duidelijk advies dat voor iedereen te begrijpen is. Een deugdelijke installatie op vrij korte termijn. Zeker aan te bevelen! Wij zijn zeer tevreden over Zonlinq.”

Tegelen - Ruud Peeters

“Je krijgt een duidelijk en helder advies. Het offertetraject wordt je uit handen genomen en in no time heb je een gedegen systeem op je dak liggen! Heel prettig dat je van A tot Z begeleidt wordt in de aanschaf van zonnepanelen! Door het woud aan aanbieders is het steeds lastiger zelf goed te vergelijken!”

Venlo - Joke & John Brauer

Na zeer deskundig advies van Dennis van Zonlinq, erg tevreden met 25 zonnepanelen snel en vakkundig gelegd door Easydura. Silvia van Zonlinq heeft haar belofte waargemaakt… Zonlinq ontzorgd!
Inmiddels kennissen en vrienden geattendeerd op de service van Zonlinq, waarvan inmiddels ook al iemand gebruik heeft gemaakt. Met Zonlinq in zee “zonnepanelen” gaan is een aanrader!”

Venlo - Papa Dom

“Vanaf informatie tot plaatsing, duidelijk, snel en ook flexibel, uiterst aangename ervaring en ten zeerste aan te bevelen.”

Blerick - Rob Weijers

“Goed advies en het gehele traject uit handen genomen. Top service!”

Wilt u ook een perfect plaatje door deze fotograaf? Check hier de website van deze klant.

Venlo - Nick Koster

“Professionele partij met gedegen persoonlijk advies. Prettige gesprekken, scherpe offertes en adequate begeleiding gedurende het proces. Enkele wijzigingen in de planning, maar prima gecommuniceerd en opgelost. Erg tevreden over zowel Zonlinq (Dennis) als Easydura (Bo).”

Blerick - Erwin Bekkema

“Jullie hebben een tevreden klant achtergelaten. Heel erg bedankt voor de goede opbouw van de panelen. Top. “

Haelen - Daan Wimmer

“Zonlinq/Dennis heeft ons zeer goed geadviseerd van intake, haalbaarheidsonderzoek, het aanvragen van de SDE+ subsidie, het schrijven van een goed en sluitend bestek tbv de aanbesteding, het selecteren van de juiste installateur, tot en met de oplevering. Tijdens het hele traject is door Zonlinq de communicatie met alle betrokken partijen gevoerd om alles sluitend voor elkaar te krijgen. Het was niet onze materie maar Zonlinq heeft ons zeer goed door het hele proces begeleid en/of het voor ons gedaan, wij zijn zeer tevreden en absoluut een ambassadeur voor Zonlinq. Wij hebben een 190.000Kw installatie met 463 panelen op ons platdak bij Wimmer Glas / Service Glasherstel Limburg in Haelen.”

Steyl - Marianne van der Heijden

“Dennis bedankt voor het duidelijke en professionele advies. T/m de laatste afhandeling alles keurig geregeld. Zonlinq en Easydura een aanrader.”

Venray - Ger Verheijen

“Alles is prima verlopen! Ben trouwens erg tevreden over de samenwerking en afhandeling. Prima service. En volg jullie op Facebook en heb de pagina ‘ geliked’.  En maak al goede reclame voor jullie. heb al meerdere collega’s gewezen op Zonlinq!! “

Steyl - H. Daniels

“Wat ons betreft is het aanschaffen en plaatsen van zonnepanelen op een hele fijne manier verlopen.
Graag wil ik ook jou bedanken voor de prettige samenwerking. Heel fijn zoals je ons te woord hebt gestaan en de mailtjes die je hebt verstuurd. Het heeft ons steeds een goed gevoel gegeven. Bedankt voor de service en begeleiding!”

Tegelen - Mark van Hees

Via internet is veel info te vinden m.b.t. zonnepanelen, echter hebben wij net als zovelen te weinig kennis van zonnepanelen en zagen we door de bomen het bos niet meer. Op aanraden van enkele bekenden contact opgenomen met Zonlinq voor een persoonlijk advies en het opmaken van offertes. Het gehele traject van begin tot einde, is supergoed en snel verlopen. Midden januari heeft Dennis ons bezocht en een maand later zijn de panelen al geplaatst door PetecSolar. Top service door beide partijen! We raden iedereen aan, die net als ons door de bomen het bos niet meer ziet contact op te nemen met Zonlinq!”

Venlo - Bart Kok

“Wij zijn erg tevreden met het goede en duidelijke advies over de aanschaf van onze zonnepanelen. De plaatsing van de zonnepanelen door de leverancier is ook naar volle tevredenheid verlopen.”

Venlo - Bart Allers

“Verstand van zaken en uitstekende service!”

Belfeld - Jeroen Kurstjens

“Duidelijke en eerlijke informatie gekregen van Dennis Schouwenberg. Het rapport met de diverse offertes was ook erg duidelijk. De installatie, in ons geval via Petec Solar, was ook een fijne ervaring. Ik kan Zonlinq van harte aanbevelen!”

Venlo - H.W. Janssen

“We hebben met deze referentie even gewacht tot de hele procedure inclusief BTW teruggave is afgerond.
De conclusie is dat Zonlinq perfect werk heeft geleverd. Onze bijdragen zijn beperkt tot de “onvermijdelijke” en de installatie functioneert prima. Chapeau!”

Venlo - George van Dam

“De begeleiding en advisering is zeer prettig verlopen en heeft geleid tot een mooi resultaat.”

Horst - Hans Hendrikx

“Prima en soepel traject, van goed onafhankelijk advies tot aan betrouwbare afwikkeling van de installatie en oplevering. Ook communicatie over de verschillende stappen zie je zelden zo correct. Interesse in zonnepanelen ? Dan kan ik deze partij met een gerust hart adviseren.”

Blerick - Gé van Heijster

“Dennis Schouwenberg geeft op een heel begrijpelijke wijze informatie over de mogelijkheden van het plaatsen van een zonnepanelen installatie op ons platdak. Daarbij denkt hij mee in oplossingen.
Ondanks dat ik al veel zelf informatie had opgedaan wist hij me te verassen met nieuwe inzichten waar ik nog niet van op de hoogte was.”

Beesel - Hans van Kruchten

“Goeie en objectieve bemiddeling en offertebehandeling door Zonlinq. Alles keurig gegaan tm de laatste afhandeling.”

Venlo - Frans Kappel

“Goede, snelle begeleiding bij het zoeken van de juiste keuze zonnepanelen door Zonlinq.
Prima prijs/kwaliteit en hartstikke tevreden ik raad iedereen Zonlinq aan.”

Tegelen - John Heuvelmans

“Goed en duidelijk advies omtrent aanschaf zonnepanelen.
wij bevelen Zonlinq aan”

Venlo - Tomas Döry

Zonlinq helped me through the whole process from understanding my needs, house installation conditions and gathering different offers.
I can give them my warmest recommendations and I am sure you will be more than happy too!”

Baarlo - Ivo van Galen

“Een hele goede service en begeleiding in het laten installeren van zonnepanelen. Ook een goede afhandeling nadat de panelen zijn geplaatst. Een hele goede aanrader voor als je graag zonnepanelen wilt plaatsen!”

Venlo - Bernd Reinermann

“Heb zelden een bedrijf gezien wat ook echt waar maakt wat ze beloven.
Daarnaast ook het bedrijf wat door Zonlinq aanbevolen wordt houdt zich ook aan de afspraken.
Complimenten hiervoor 👍👍👍”

Venlo - Claudia v. Enckevort-Nabben

“Snelle verwerking, duidelijke info, alles wordt geregeld, super service”

Melick - Ria Schuren

“Zeer tevreden een dikke 10”

Melick - Kelly van Bommel

“Hele fijne service. Duidelijk uitgelegd en netjes gecontroleerd en afgehandeld. Scheelt onszelf een hoop uitzoek-/verdiepingswerk!”

Tegelen - Ger Gerards

“WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER DE SAMENWERKING MET ZONLINQ EN PERLOT INSTALLATIES. ALLES WAS PERFECT GEREGELD”

Venlo - Wido den Hollander

“Heel erg tevreden! Goed begeleid vanaf begin tot einde en een keurige installatie geleverd door de uiteindelijk gekozen leverancier. Nazorg vanuit Zonlinq was ook erg goed om er voor te zorgen dat de installatie naar behoren functioneert.”

Venlo - Thomashuis Venlo

“Voor onze woning in Steyl hebben wij advies gevraagd bij Zonlinq. Zeer vakkundig en klantgericht geholpen door Dennis en Silvia. We hebben een prachtige maatwerk oplossing. Een aanrader omdat je zelf niet met leveranciers hoeft te dealen. Totale ontzorging.
Super bedankt.

John Goossens”

Venlo - Maartje de Bruin

“goed advies en begeleiding, zeer tevreden ook over de installateur Perlot uit Venlo”

Venlo - André Schouren

Goed geluisterd, daarop een goed plan gemaakt. Ook goede input mbt randvoorwaarden op de bestaande installatie.
In de verdere afwikkeling ligt duidelijk vast wie wat doet . Kortom ontzorging voor de klant in breedste zin”

Venlo - Marcel van der Wouw

“Via de baas van mijn vrouw opmerkzaam gemaakt op deze firma. Afspraak gemaakt en tijdens deze afspraak goede informatie gekregen. Via Zonlinq een map met diverse offertes gekregen en na telefonisch contact door corona over het hoe en wat tot een keuze gekomen. Vanaf de ondertekening ging de rest van zelf. Vorige week geplaatst en vandaag controle ronde gehad met Zonlinq.
Alles naar tevredenheid. Bedankt Zonlinq en Easydura”

Tegelen - John Franken

“Door de vele bomen konden wij het bos niet meer zien. Door Zonlinq een goed advies en uitleg gekregen wat het verschil in installaties was. Hierdoor kregen wij weer een beetje inzicht in deze materie en konden wij op een goed advies en keuze maken uit de offertes die wij hadden. Afspraken door zowel Zonlinq alsmede de installateurs werden goed nagekomen. De afleverings- inspectie door Zonlinq was dan ook een klein kunstje. Al met al zeer tevreden over het gehele traject.”

Velden - Herman Marissen

“Perfecte service en door het goede advies nog eens € 400,00 bespaard waar ik nooit opgekomen zou zijn.”

Venlo - Ben Ficker

“Goed en deskundig advies. Eindelijk iemand die het effect van schaduwwerking wil/kan inschatten en daar mee rekening houdt om de lay-out te bepalen.”

Venlo - Louis Schouren

“Zeer prettige samenwerking. Goed advies. Komt afspraken na. Komt zeer betrouwbaar en professioneel over. Zou ik aan ieder aanraden.”

Venlo - Linda Douben

“Zeer tevreden. Dennis Schouwenberg geeft kundig advies en goede service. Alles word tot in de puntjes geregeld van A tot Z. Je kunt het uithanden geven en alles word keurig en professioneel geregeld. Twijfelt u nog? Niet doen! Bij Zonlinq bent je in goede handen zij nemen het werk voor je uit handen zodat je nog alleen maar hoeft te genieten van je meter standen.”

Velden - Ron Hermkes

“Gewoon in Jip en Janneke taal uitgelegd en super geregeld via mij al diverse mensen doorgestuurd naar Zonlinq .
En ze zijn allemaal zeer tevreden .”

Velden - Marianne Lucassen

“Wat een verademing… uitleg over zonnepanelen door Dennis van Zonlinq. Geen moeilijke taal wel duidelijkheid in Jip-en-Janneke-taal. Geen sprookje, wel realiteit. Hij leidt je op een prettige manier door het hele proces. Aanrader!”

Tegelen - Pieter Ebus

“Onlangs zijn door bemiddeling van Zonlinq bij mij zonnepanelen geplaatst en ik kan alleen maar iedereen aanbevelen dit ook via hun te doen. Je hoeft alleen maar akkoord te gaan met een van de offertes en verder wordt alles door hen afgewikkeld en hoe; PERFECT. Ondanks de weinige zon produceren de panelen al veel. En mijn maandtarief met maar liefst € 60 verlaagd dus: bel Zonlinq en je krijgt er geen spijt van.”

Venlo - Martijn S

“Wij zijn erg tevreden met de levering en installatie van onze zonnepanelen. Het gehele traject van advies tot teruggaaf BTW is keurig uitgevoerd door Zonlinq. Bedankt voor de uitstekende service.”

Call Now Button