Voor bedrijven

Zonlinq ontzorgt bedrijven:

Verduurzaming speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Bedrijven en instellingen die per jaar vanaf 50.000 kWh of 25.000 maardgas verbruiken, hebben een energiebesparingsplicht. Zij zijn verplicht om alle energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder uit te voeren.

Klanten en toeleveranciers geven daarbij steeds meer de voorkeur aan bedrijven die zichtbaar een bijdragen leveren aan verduurzaming. Met zonnepanelen maakt u daarbij vaak een uitstekend financieel rendement.

Zonlinq biedt inzicht in de mogelijkheden met zonnepanelen. In een prognose op maat wordt rekening gehouden met eventuele subsidie en fiscale mogelijkheden.

Programma van eisen

Al onze leveranciers én hun zonnepanelen moeten voldoen aan ons Programma van Eisen (PvE). Dat zijn uitgebreide voorwaarden waardoor wij zeker weten dat de leverancier kwaliteit levert. Specifieke wensen en/of eisen van de Opdrachtgever worden hierin opgenomen. Door ons netwerk en onze ervaring worden onze kosten ruimschoots terugverdiend.